OCA Breda

OCA Breda maakt onderdeel uit van het landelijk netwerk van OCA. Dit landelijk netwerk loopt sinds 1992 voorop met de behandeling van klachten aan het bewegingsapparaat en chronische aandoeningen. Deze sterke positie is te danken aan professionals die zich 100% inzetten voor het beste resultaat bij onze cliŽnten. OCA is volledig toegewijd aan mensen met een lichamelijke klacht. De filosofie en organisatie stralen dat uit. Elke klacht kent een eigen, persoonsgebonden OCA-programma dat zorgt voor snelle en duurzame resultaten. Het einddoel: het leven weer helemaal kunnen oppakken om zo optimaal mogelijk te functioneren. OCA werkt samen met u aan een integrale oplossing. Altijd met het oog op duurzaam resultaat.

 

Het klinkt allemaal vanzelfsprekend, maar met deze aanpak is OCA grondlegger van een nieuwe, actieve aanpak voor bestrijding van lichamelijke klachten. Baanbrekend: OCA loopt voorop met de ontwikkeling van programma's voor klachten aan het bewegingsapparaat en chronische aandoeningen. De aanpak is pro-actief: wij wachten niet af, maar nemen zelf initiatief en geloven in het initiatief van de cliŽnt.

 

OCA Breda onderscheidt zich door een persoonlijke, betrokken en doelgerichte werkwijze. U sport altijd in een kleine, vertrouwde groep en onder de begeleiding van ervaren deskundigen. Bij OCA Breda werken uitsluitend fysiotherapeuten die u te allen tijde kunnen bijstaan met advies. Snelle en zekere resultaten zijn niet te bereiken met automatismen. Wel met persoonlijke programma's. Dat is dus typisch OCA: persoonlijk, betrokken, en altijd gericht op het bereiken van concreet resultaat.

  

Bij OCA Breda sport u in een rustige omgeving, zonder harde muziek, zonder televisies en in kleinere groepen. Dit maakt het sporten niet enkel een excellente manier om aan uw gezondheid te werken, maar tevens een sociale activiteit.
 
Voor meer informatie zie www.ocabreda.nl
OCA Breda     Wethouder van Haperenstraat 36c     4813 AM Breda     076-5231940