Managerfit

Nederlanders besteden steeds meer tijd aan verplichtingen. Het wekelijkse aantal uren dat men besteedt aan verplichtingen zoals werk, studie en de zorg voor anderen is opgelopen tot 48,6 uur, zo blijkt uit een gepubliceerd rapport van het Sociaal Cultureel Planbureau. Het is dan ook niet opmerkelijk dat 1 op de 10 Nederlanders vroeg of laat te kampen krijgt met burnoutverschijnselen. Met name managers vormen een risicogroep. De hoofdverschijnselen zijn extreme moeheid en concentratiestoornissen. Het nieuwe trainingsprogramma van OCA Breda: Managerfit, helpt u uw energie op peil te houden.
 
Vergadering om 10:00, lunchafspraak om 12:00, afspraak met de klant om 14:15, etentje met de baas om 18:00, de kinderen van de training ophalen om 20:00. Altijd gn, gn, gn kan slopend zijn en op den duur zelfs schadelijk voor uw gezondheid. Herkent u dit? Dan biedt Managerfit de oplossing. Managerfit is een sportprogramma dat volledig is afgestemd op het soms hectische, chaotische en de vaak overvolle agendas van het bedrijfsleven.
 
U start de dag met een intensieve workout. Een cardiotraining, enkele oefeningen om specifieke spiergroepen aan te pakken, een heerlijk ontbijt; en u bent de hele dag energiek en alert! Op basis van uw lichamelijke conditie en wensen wordt in overleg met onze ervaren fysiotherapeuten een persoonlijk trainingsprogramma samengesteld.

Deelname aan Managerfit stelt u in de gelegenheid om in weinig tijd resultaat te boeken. Dit uiteraard onder toezicht van onze deskundigen. Het trainingsprogramma bestaat uit afwisselende oefeningen, toegespitst op uw individuele wensen en doelstellingen. Hierdoor is directe begeleiding mogelijk en wordt een optimaal resultaat behaald. Na het intensieve sporten staat er voor u een heerlijk ontbijt klaar. Een uitgesneden kans om interessante bedrijfscontacten te leggen. 

 

De trainingen zijn als volgt opgebouwd:

  •  warming up
  • circuit met cardio- en fitnessapparatuur en specifieke oefeningen
  • cooling down
  • afsluiting met een heerlijk ontbijt

 Regelmatig sporten verhoogt de stofwisseling, waardoor de toevoer van vitale opbouwstoffen en de afvoer van afweerstoffen wordt gestimuleerd. Hierbij geldt de regel; dat hoe vaker u sport, hoe sneller dit proces verloopt. Regelmatig bewegen zorgt echter niet alleen voor een verbeterde vetverbranding, maar helpt u tevens ontspannen. En met een hoger energieniveau houdt u meer tijd over voor andere zaken.

 

Managerfit
  • iedere dinsdagochtend tussen 07:30 en 08:30
  • iedere week een heerlijk ontbijt
  • begeleiding van onze ervaren fysiotherapeuten
  • voor 50,- in de maand
OCA Breda     Wethouder van Haperenstraat 36c     4813 AM Breda     076-5231940